чиптунинг

чип тунинг на всички марки автомобили и бусове произведени до 2015г.

DELSERVICE TUNING COMPANY извършва чип тунинг за над 15 000 модела автомобили произведени от 1989г. до момента

информация
чип тунинг с BDM

BDM и TRICORE програмиране

ние разполагаме с наи-модерна техника за програмиране на автомобилните компютри която ни дава възможност да извършиме чип тунинг и на автомобили закупени през тази година

информация

за нашите дистрибутори

ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ наш дистрибутор? DELSERVICE TUNING COMPANY чип тунинг ти предлага да се превърне в един от нашите дистрибутори, въз основа на много добри условия. Ние Ви осигуряваме цялото необходимо оборудване и обучение. Има различни пакети от чип тунинг оборудване в зависимост от превозните средства, които смятате да работите, което означава, че ние може да коригираме цените на вашите пакетни услуги. D.T.C. дава представителство само на един дистрибутор на определена област или град, така че ако се интересувате и искате повече информация за това, се свържете с нас, за да научите повече подробности и условия.

информация

ЧИП ТУНИНГ

DELSERVICE TUNING COMPANY

е вече 15години на Българският пазар с дейност модифициране на автомобилен софтуер във всички насоки свързани с увеличение на мощноста и икономията на автомобили бусове и камиони

чип тунинг
Ние използваме най-модерните устройства за програмиране и диагностика на автомобилни компютри

Ние работим с едни от водещите фирми произвеждащи уреди за изчитане прерабодка и запис

DELSERVICE TUNING COMPANY

НАШАТА ТУНИНГ КОМПАНИЯ ПРЕДЛАГА ЧИП ТУНИНГ НА ВСИЧКИ МАРКИ И МОДЕЛИ АВТОМОБИЛИ В БЪЛГАРИЯ ПРОИЗВЕДЕНИ ДО ДНЕС. НИЕ МОЖЕМЕ ДА ВИ ИЗРАБОТИМ СОФТУЕР ЗА ВАШИЯТАВТОМОБИЛ ПО ВАШЕ ПРЕДПОЧИТАНИЕ КАКТО И ДА ИЗРАБОТИМ СОФТУЕР ПРИ СИЛОВ ТУНИНГ. НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ И ИЗРАБОТКА НА ФАЙЛОВЕ КЪМ НАШИ ДИЛЪРИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА. НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ТРИ ВИДА ТУНИНГ МОДИФИКАЦИИ STANDART ЗА ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ И ПО-ДОБРА ДИНАМИКА НА АВТОМОБИЛА ОТ НИСКИТЕ ОБОРОТИ. POWER ЗА ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ ОТ НОРМАЛНИЯТ ЧИП ТУНИНГ И ЗА ПОСТИГАНЕ НА МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ. ECO TUNING ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПО-НИСЪК РАЗХОД ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА СЛУЖЕБНИ АВТОМОБИЛИ И СИЛНО ИЗПОЛЗВАЩИ СЕ АВТОМОБИЛИ. ЗА КЛИЕНТИ ИЗВЪН СОФИЯ ПРЕДЛАГАМЕ АЛТЕРНАТИВНИ РЕШЕНИЯ: АКО СТЕ ОТ ДРУГ ГРАД МОЖЕТЕ ДА СВАЛИТЕ КОМПЮТЪРА НА ВАШИЯТ АВТОМОБИЛ И ДА НИ ГО ИЗПРАТИТЕ ПО ЕКОНТ И НИЕ ЩЕ ВИ ГО ВЪРНЕМЕ С МОДИФИЦИРАН СОФТУЕР. ИЛИ АКО ПОСЕЩАВАТЕ НАШИЯТ ГРАД МОЖЕТЕ ДА СИ ОСТАВИТЕ АВТОМОБИЛА ПРИ НАС И НИЕ ЩЕ МОДИФИЦИРАМЕ НЕГОВИЯТ СОФТУЕР ЗА НЯКОЛОКО ЧАСА.

информация
Гаранция и качество: Високото качество на продуктите на фирма DELsERVICE TUNING COMPANY ни позволява да дадем следната гаранция: 5 години пълна гаранция за софтуерна модификация 5 години пълна гаранция за носителя на софтуера Повреди върху електронния блок за управление на двигателя причинени от късо съединение в електрическата система на автомобила,в следствие намеса на други лица ще бъдат отстранявани срещу заплащане! Намеса на други лица върху софтуера и/или блока за управление на двигателя, ще доведат до отпадане на гаранцията! Доказани опити за сваляне на софтуер от автомобила се счита за кражба на интелектуална собственост, автоматично водят до отпадане на гаранцията! Гаранционното обслужване на автомобилите е предвидено само в сервиза на фирмата!